Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 2-1: Νίκη ηρεμίας για την ομάδα του Μπιέλιτσα

Σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ήταν λογικό να έχει αρκετη νευρικότητα και λιγότερη ποιότητα κυρίως στο πρώτο μέρος. Όμως στο τέλος επικράτησε η ομάδα που άφησε πίσω τη νευρικότητα και βρήκε την ποιότητα. Με κορυφαίο τον Ααρονσον η Ουνιόν πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί της Βέρντερ με 2-1 παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα, που φέρνει και ηρεμία στο σύνολο του Μπιέλιτσα.

Στο πρώτο μέρος η Βέρντερ ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη ευκαρία, όταν στο 24ο λεπτό ο Βάιζερ έκανε το σουτ η μπάλα

κόντραρε στο πόδι του Βογκτ άλλαξε πορεία βρήκε στο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Από αυτή τη φάση και μέχρι το 42ο λεπτό καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει συνθήκες απειλής μέχρι που η Ουνιόν δημιούργησε τρεις διαδοχικές πολύ μεγάλες ευκαρίες να ανοίξει το σκορ όμως σε καμία απ’ αυτές δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο μέρος και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ, αρχικά με τον Βέρτενσεν στο 50′ με σουτ με πολύ δύναμη μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι, ενώ στο 52ο λεπτό ήταν η σειρά του Άαρονσον να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και το 1-2 με τον Βέρτενσεν.

Η Βέρντερ μείωσε το σκορ στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του Βάιζερ, ύστερα από κακή εκτίμηση του Ρούνοφ και λάθος έξοδο, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ουνιόν πήρε τρεις πλατινένιους βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 2-1, Νίκη, Μπιέλιτσα,ounion verolinou – vernter vremis 2-1, niki, bielitsa