Ουίζαρντς: Ο Ουέστμπρουκ δεν έχει φίλους στο παρκέ

Ουίζαρντς: Ο Ουέστμπρουκ δεν έχει φίλους στο παρκέtnalΚυρ, 12/06/2020 - 16:16

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ξεκαθάρισε πως δεν έχει φίλους όταν αγωνίζεται και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του. Ο Αμερικανός παίκτης δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Μπράντλεϊ Μπιλ στους “μάγους” τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά, ο Ουέστμπρουκ τόνισε: “Εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Προφανώς, δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος να

κατανοήσεις, αλλά αυτός είμαι. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και το ποιος είμαι εκτός γηπέδου και πώς φαίνομαι όταν παίζω είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν αγωνίζομαι δεν έχω φίλους, δεν έχω χρόνο για να κάνω χειραψίες και όλα αυτά, αλλά θέλω να… σκοτώσω τους αντιπάλους μου. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει”.

Στη συνέχεια, ο 32χονος παίκτης αναφέρθηκε και στον Μπράντλεϊ Μπιλ: “Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία μας. Ο Μπράντλεϊ είναι σούπερ σταρ, δουλειά μου ερχόμενος εδώ είναι να τον βοηθήσω να ανέβει περισσότερο. Θα προσπαθήσω να κάνω πιο εύκολη τη δουλειά του”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ξεκαθάρισε πως δεν έχει φίλους όταν αγωνίζεται και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του. Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 16:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα