Ουίλιαμς - Γκος: "Να μην χαραμίσουμε αυτή τη νίκη" (video)

Στη σημασία της νίκης που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί τη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικάνος παίκτης των "ερυθρόλευκων" μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς και στην προσωπική του παρουσία στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος:

Για
το παιχνίδι με τη Ρεάλ:

" H Ρεάλ Μαδρίτης είναι σπουδαία ομάδα και κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση. Ήταν η δεύτερη διπλή εβδομάδα και τους αντιμετωπίσαμε στο δεύτερο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, όμως όπως μας είπε ο προπονητής, θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη την επόμενη εβδομάδα ".

Για το "κλειδί" της νίκης:

" Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα, όπως η Ρεάλ, πρέπει να είσαι καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δεν μπορείς να κερδίσεις μόνο με καλή επίθεση ή μόνο με καλή άμυνα. Είμαι πραγματικά περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και στα 40 λεπτά ".

Για το αν διδάχθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τις πρόσφατες ήττες:

" Όταν χάνεις, δεν μπορείς να κάνει κάτι άλλο, παρά να δεις το βίντεο και να διαπιστώσεις πως μπορείς να γίνεις καλύτερος. Αν δεν αφήσεις την ήττα να σε απογοητεύσει, τότε μπορεί να σε βοηθήσει μελλοντικά. Κάνουμε πρόοδο, πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια ".

Για την προσωπική του παρουσία στο ματς:

" Εγώ απλά θέλω να κερδίζω, γιατί αυτό σε αυτόν τον σύλλογο παίζει μεγάλο ρόλο η νίκη. Αυτό που ήθελα, ήταν να κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα ".
Keywords
Τυχαία Θέματα