Όταν ο Μαρτίνεθ θα έρθει στη θέση του Σάντος…

Στο ματς με την Ισλανδία στο Ρέϊκιαβικ, η Πορτογαλία έκανε το απόλυτο σε τέσσερα ματς στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μέτρησε 12 βαθμούς με το κλασικό από την εποχή του Σάντος 1-0 και ουσιαστικά διασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά.

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει την παραμικρή απώλεια, με πολύ βατούς αντιπάλους, την ώρα που ο προκάτοχός του κόουτς Φερνάντο ταλαιπωρείται στην άκρη του πολωνικού εθνικού πάγκου. Στο ματς με την Ισλανδία πάντως, ο Ρονάλντο συμπλήρωσε 200 διεθνείς συμμετοχές και τις γιόρτασε με γκολ.

Σε ματς στο οποίο δεν είχε ουσιαστικά φάση και οι μόνοι που απειλούσαν ήταν οι Σίλβα, Φερνάντες.

Το γκολ όμως από κεφαλιά πάσα στο 90′ του Ινάσιο το έβαλε ο Ρονάλντο. Θεού θέλημα. Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο Κριστιάνο είναι βαρύς και ασήκωτος εκτός περιοχής και δεν κάνει φάση, δεν έχει και είναι απολύτως λογικό την ταχύτητα του παρελθόντος και για να σκοράρει πρέπει να βρεθεί σε θέση βολής, όπως στην Ισλανδία. Με βατό αντίπαλο.

Ο Μαρτίνεθ σε ματς που όδευε για την ισοπαλία, ούτε τον Ρονάλντο έκανε αλλαγή, ούτε βοήθεια με δεύτερο επιθετικό τού έδωσε, κοινώς η ενδεκάδα αρχίζει και τελειώνει στον Πορτογάλο, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μόνο που ο καιρός περνάει και όταν ο αντίπαλος δυσκολέψει ο Μαρτίνεθ αναπόφευκτα θα έρθει στη θέση του Σάντος. Και τότε θα πρέπει να αποφασίσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα