Οταν ο Γιαννιώτας μεγάλωνε στον Αρη

Από το καλοκαίρι ανήκει στην ΑΕΚ. Ποδοσφαιρικά όμως, ανδρώθηκε στον Αρη. Ο 25χρονος, Γιάννης Γιαννιώτας όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον πήγαινε στις προπονήσεις του Αρη, από το Νεοχώρι της Χαλκιδικής από όπου είναι η καταγωγή του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη και το 2011 ο τότε προπονητής της ομάδας, Μίχαλ Πρόμπιερζ τον προώθησε στην πρώτη ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε
το ντεμπούτο του (5 Νοεμβρίου 2011) σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στο επόμενο ματς (εναντίον του ΟΦΗ) πέτυχε το πρώτο του γκολ. Στον Αρη έπαιξε δύο σεζόν, 48 παιχνίδια κι έβαλε 9 γκολ.

Το 2012 σε συνέντευξη στην εφημερίδα “GOAL” είχε πει, μεταξύ άλλων: “Ο πατέρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής. Άρρωστος. Δύο όνειρα έχει: να με δει με τη φανέλα του Άρη και τώρα να με δει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μου είπε: Εγώ θέλω να σε δω εκεί. Αλλά αποφασίζεις μόνος σου. Να αποφασίσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα''. Του είπα ότι στον Άρη είμαι καλά, αισθάνομαι όμορφα και θέλω να συνεχίσω εκεί. Το σεβάστηκε και μου έδωσε να καταλάβω ότι έκανα το σωστό".

Επίσης είχε πει: "Στο δωμάτιό μου έχω δύο αφίσες κρεμασμένες. Μία με τον Κόκε μπροστά σε μία θύρα του γηπέδου, όπου γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς, και μία του Ντέμη Νικολαΐδη. Τον λάτρευα ως παίκτη".
Keywords
Τυχαία Θέματα