Οσταπένκο – Χαντάτ Μάια 2-1: Δύσκολη πρόκριση για την Λετονή

Η Γέλνα Οσταπένκο, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά στο Μαϊάμι επικρατώντας στον τρίτο γύρο της Μπεατρίς Χαντάτ Μάια με 2-1 σετ, 6-2, 4-6, 6-3.

Στο πρώτο σετ, η αθλήτρια από την Λετονία, βασίστηκε στο εξαιρετικό της φόρχαντ, το οποίο της έδωσε αρκετούς πόντους. Η Οσταπένκο, πήρε το πρώτο της μπρέικ στο ματς για το 3-1 την ώρα που Βραζιλιάνα, προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις στα καλά χτυπήματα της 25χρονης. Μετά από 32 λεπτά αγώνα,

έγινε το 5-2 και με μπρέικ στα 38 λεπτά, η Οσταπένκο, νούμερο 21 στον κόσμο, έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο πρώτο σετ η Οσταπένκο είχε 4 άσους, 2 διπλά σφάλματα 13 αβίαστα λάθη και 12 γουίνερς. Η Χαντάτ Μάια, είχε μόλις 5 γουίνερς και 5 αβίαστα λάθη με 3 άσους και 1 διπλό σφάλμα.

Στο δεύτερο σετ, η Βραζιλιάνα αθλήτρια, βελτίωσε κατά πολύ την εμφάνισή της κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Η Μάια, πήρε μπρέικ για το 2-1 ενώ έσπασε ξανά τοσ ερβίς της Οσταπένκο για το 4-1. Ακολούθησαν τρία διαδοχικά μπρέικ για το 5-3. τελικά η Βραζιλιάνα έκανε σερβίς για το 6-4 μετά από 58 λεπτά αγώνα.

Στο τρίτο σετ, η Χαντάτ Μάια ξεκίνησε εξαιρετικά καθώς έσπασε το σερβίς της Οσταπένκο για το 1-0. Πήρε διαφορά ακόμη 2 γκειμς για το 3-1 όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα, η αθλήτρια από τη Λετονία, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση!

Η αθλήτρια από την Λετονία από το 3-1 έκανε το 6-3 με 2 μπρέικ σε 43 λεπτά και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα