Οστάνδη - Αντβέρπ 1-1: Δραματικό φινάλε (hls)

Οστάνδη - Αντβέρπ 1-1: Δραματικό φινάλε (hls)sdimolitΣάβ, 11/21/2020 - 21:26

Ματς υψηλής έντασης διεξήχθη στην Οστάνδη με την Αντβέρπ να χάνει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ανοιχτό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Σημαντικές στιγμές για την Οστάνδη με τον Γκεγ, ευκαιρίες για την Αντβέρπ με τους Γκέρκενς και Γιούκλερουντ να μην μπορούν να νικήσουν τον Ουμπέρ.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο

με τις ευκαιρίες να είναι είδος υπό εξαφάνιση μέχρι το 76ο λεπτό όταν ο Ντ'Αρπινό εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Τεάτε βρήκε τον Μπουτέζ και μετά το δοκάρι! Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντ'Αρπινό εκτέλεσε κόρνερ και ο Τανγκέ με κεφαλιά αυτή τη φορά νίκησε τον Μπουτέζ (1-0, 80ο λεπτό). Δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει η Οστάνδη και ο Ραφαέλοφ έφερε το ματς στα ίσα μετά από την ασίστ του Μιγιόσι που μόλις είχε περάσει στον αγώνα (1-1, 82ο λεπτό).

Η Αντβέρπ πίεσε στο φινάλε για να φύγει με το διπλό, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσε να πετύχει την ανατροπή και να σκαρφαλώσει στη κορυφή του πίνακα.

 

 

 

ΒΕΛΓΙΟ - Pro League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Antwerp - Ποδόσφαιρο KV Oostende - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Antwerp ΒΕΛΓΙΟ Οστάνδη - Αντβέρπ: 1-1 (hls) Submitted by antoniamath11 on Σάβ, 11/21/2020 - 21:45 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OOSTENDE-ANTWERP_21-11-20.mp4 ΒΕΛΓΙΟ - Pro League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΒΕΛΓΙΟ Οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση της Οστάνδη με την Αντβέρπ, στο πλαίσιο του Pro League. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Antwerp Antwerp - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ματς υψηλής έντασης διεξήχθη στην Οστάνδη με την Αντβέρπ να χάνει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο ''ρετιρέ'' της βαθμολογίας. Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 21:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα