Όσο υπάρχουν ελπίδες...

Δεν το βάζουν κάτω οι παίκτεςτου ΑΟΞ, που θα παλέψουν για την ευρωπαϊκή έξοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική

Με ανάμεικτα συναισθήματα έφυγαν τηνπερασμένη Κυριακή (29/4) από τα Πηγάδια οι παίκτες του ΑΟΞ. Αφενός, η χαρά τουςήταν μεγάλη, καθώς έστω και δύσκολα νίκησαν την ΑΕΛ. Αφετέρου, δεν συνδυάστηκεη δική τους επιτυχία με απώλεια βαθμών για τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της29ης αγωνιστικής της Super League, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να συγκατοικούν

μαζίτου στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόνο που οι αντίπαλοιέχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων.

Το δεδομένο, πλέον, είναι ότι για ναεξασφαλίσει ο ΑΟΞ την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη της Λίγκας και τοτελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν πρέπει να πάρει βαθμό ήβαθμούς στην έδρα του Παναθηναϊκού την τελευταία αγωνιστική (6/5) καιαντίστοιχα να χάσει το βαθμό ή τους δύο βαθμούς ο Αστέρας στην αναμέτρησή τουμε τον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας σταΠηγάδια, ο Μίλαν Ράσταβατς έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του ότι δεν πρέπεινα το βάλουν κάτω, μέχρι το τελευταίο λεπτό της ερχόμενης αναμέτρησής τους, απότη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες για την ευρωπαϊκή έξοδο. «Θα κάνουμε τηνπροσπάθειά μας και ό,τι βγει, έστω κι αν δεν περνάει ολότελα από το χέρι μας ηπέμπτη θέση», τους είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς.

Στα δυσάρεστα γι’ αυτόν είναι ότι ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία από τοναγώνα με την ΑΕΛ Κώστα Φλίσκα. Η ιατρική γνωμάτευση για τον αρχηγό της ομάδαςθα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (2/5), όμως, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχειυποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, που σημαίνει ότι χάνει την ερχόμενησυνάντηση. Επίσης, ο Χρήστος Λισγάρας δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα μετους «πράσινους», που σημαίνει ότι ο Ράσταβατς θα πρέπει να πάει σε λύσειςανάγκης για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.


Keywords
Τυχαία Θέματα