Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Παγωμένη... βασίλισσα (hls)

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Παγωμένη... βασίλισσα (hls)antaloΚυρ, 01/10/2021 - 00:13

Ήταν ανώτερη στα σημεία η Ρεάλ, όμως της έλλειψε η ουσία στην Παμπλόνα και έτσι «πέταξε» πόντους μένοντας πίσω από την Ατλέτικο στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας και τρία ματς περισσότερα από τους «ροζιμπλάνκος»!

Δυό φορές οι παίκτες των Μαδριλένων έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Σέρχιο Χερέρα όμως σωστά – όπως φάνηκε και την τηλεοπτική κάλυψη – τα γκολ δεν μέτρησαν μετά την παρέμβαση του VAR.


Δεν

έφτανε το πάθος του Μπενζεμά καθώς άλλα αστέρια της, όπως ο Μόντριτς και ο Αζάρ έμειναν κολλημένοι στο παγωμένο τερέν!
Ούτε βέβαια μπορεί να σταθεί ως ελαφρυντικό η ταλαιπωρία της αποστολής να φτάσει ως την Παμπλόνα λόγω της κακοκαιρίας!


Οι γηπεδούχοι της Παμπλόνα παρέμειναν αγχωμένοι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού ενώ η «βασίλισσα» για άλλη μια φορά έδειξε πως χρειάζεται ακόμη κι άλλα στοιχεία αξιοπιστίας σε μια τόσο απαιτητική διαδικασία! 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Osasuna - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Osasuna ΙΣΠΑΝΙΑ Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα στην χιονισμένη Παμπλόνα, με τους "μερέγκες" να μένουν κάτω από την Ατλέτικο στην κορυφή της Primera Division Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 00:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα