Οριστική διακοπή στο Βέλγιο-Σουηδία μετά την τρομοκρατική επίθεση

Η τραγωδία στις Βρυξέλλεςείχε άμεση επίπτωση και στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Βελγίου με τη Σουηδία, που διεξαγόταν στο «King Baudouin» της βελγικής πρωτεύουσας για τα προκριματικά του EURO 2024, με την αναμέτρηση να διακόπτεται οριστικά για λόγους ασφαλείας!

Πως φτάσαμε σε αυτή;

Δύο νεκροί με φανέλα της εθνικής Σουηδίας από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες πριν το ματς με το Βέλγιο (video)

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο της πόλης σκοτώνοντας

δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας έναν ακόμα. Οι δύο νεκροί, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν Σουηδοί, καθώς φορούσαν φανέλες της εθνικής τους ομάδας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, κατευθύνονταν προς το γήπεδο…

Στο ημίχρονο του αγώνα οι Σουηδοί ποδοσφαιριστές πληροφορήθηκαν για το τραγικό γεγονός και αρνήθηκαν να βγουν από τη φυσούνα, με το ματς να διακόπτεται.

Ο δράστης, ο οποίος έκανε και ανάρτηση στα social media με βίντεο ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση, δεν έχει συλληφθεί ακόμη και όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι έχουν ενημερωθεί να μη βγουν στους δρόμους των Βρυξελλών με τα χρώματα της εθνικής τους.

Η ομολογία του δράστη στις Βρυξέλλες: «Σκότωσα μέχρι στιγμής τρεις» (video)

Για την ώρα δεν επιτρέπεται να βγει κανείς από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας! Για την ιστορία, το σκορ ήταν στο 1-1, με τον Γκιόκερες στο 15′ να ανοίγει το σκορ και τον Λουκάκου στο 31′ να ισοφαρίζει με πέναλτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οριστική, Βέλγιο-Σουηδία,oristiki, velgio-souidia