Ώρα για ντέρμπι και στο Μιλάνο


Την 3η συνεχόμενη νίκη της αναζητά η Μίλαν υποδεχόμενη τη συμπολίτισσα και μοναδική ομάδα με το απόλυτο 3 στα 3 στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές Ίντερ.

Ένα από τα κλασσικά ντέρμπι της Ευρώπης είναι προ των πυλών. Οι «ροσονέρι» έρχονται από τις συνεχόμενες επιτυχίες απέναντι σε Μπρέσια και Βερόνα με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ με αυτό το σκορ είχαν χάσει στην πρεμιέρα στην έδρα της Ουντινέζε.

Η Ίντερ του Κόντε είναι η μόνη ομάδα με τρεις νίκες έως τώρα στη Serie A. με 4-0 και 1-0 αντίστοιχα απέναντι σε Λέτσε
και Ουντινέζε εντός έδρας και με 2-1 στην έδρα της Τζένοα.

Ο Τζιαμπάολο δεν θα έχει διαθέσιμους στη μάχη της πόλης τους Καλάμπρια και Κάλνταρα, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Ιταλία πρόκειται να παρατάξει τη Μίλαν με σχηματισμό 4-3-3.

Η Ίντερ έπαιξε και για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και μάλιστα απέτυχε να νικήσει στην πρεμιέρα των ομίλων. Σένσι και Λουκάκου ετοιμάζονται να κάνουν ντεμπούτο σε ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ ο Σέντσες που πήρε λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστεί περισσότερο μια εβδομάδα μετά.

Η Μίλαν νίκησε μόλις σε 3 από τα τελευταία 17 παιχνίδια της απέναντι στην Ίντερ, ενώ πήρε ένα τρίποντο στα τελευταία 7 ραντεβού των ομάδων.

Συνολικά στην ιστορία των αναμετρήσεων η Μίλαν έχει 76 νίκες, η Ίντερ 80, ενώ 67 αγώνες ολοκληρώθηκαν στην ισοπαλία.

Η Μίλαν κράτησε το μηδέν στα 7 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της, ενώ νίκησε στα τελευταία 4 εντός έδρας.

Η Ίντερ μετράει 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα