Ώρα για νέα εκκίνηση

Το πρωτάθλημα άρχισε στραβά για την ΑΕΚ. Η σεζόν άρχισε στραβά για την ακρίβεια. Αποκλεισμός από την Ευρώπη και ήττα στην πρεμιέρα. Γκρίνια, αποδοκιμασίες, ένταση, αποχώρηση Καρντόσο. Φτου και από την αρχή με λίγα λόγια. Μια αρχή που έγινε κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα Σπάτα.

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στην Τραπεζούντα, άγγιξε το θαύμα της ανατροπής, όμως έμεινε με την χαρά της εμφάνισης. Μιας εμφάνισης που
επί Καρντόσο σε φιλικά και επίσημα ουδέποτε είδαμε. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τι μπορούν να προσφέρουν όταν βγάλουν διάθεση και ενέργεια στο γήπεδο και φυσικά όταν «πατήσουν» πάνω σε πράγματα που είναι γνωστά γι’ αυτούς.

Στην Τρίπολη, με μόλις δύο ημέρες ξεκούρασης και προπόνησης η ΑΕΚ θα επιχειρήσει νέο ξεκίνημα. Ουσιαστικά η χρονιά τώρα αρχίζει. Είναι η δεύτερη ευκαιρία της. Νωρίς φυσικά, αλλά η ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα κάνει επιτακτική την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Αστέρα. Γιατί σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος και πιθανού -6 από την κορυφή ο δρόμος θα γεμίσει εμπόδια. Κανείς δεν το θέλει αυτό στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο».

Γι’ αυτό και όσοι παίξουν το βράδυ της Κυριακής υποχρεούνται να μπουν με την ίδια διάθεση, την ίδια θέληση, την ίδια ενέργεια και αποφασιστικότητα που έβγαλαν κόντρα στους Τούρκους. Να δείξουν ότι όλα όσα προηγήθηκαν ήταν μια άσχημη παρένθεση. Να κάνουν μια νέα αρχή με βασικό ζητούμενο τη νίκη και ακολούθως την καλή εμφάνιση.

Ο Αύγουστος που ήταν γεμάτος αρνητικές στιγμές και απογοητεύσεις αποτελεί παρελθόν. Η ΑΕΚ οφείλει από την πρώτη Σεπτεμβρίου να βρει τον τρόπο για να διαγράψει αυτά τα συναισθήματα και να ξεκινήσει με το δεξί. Να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος με νίκη σε μία έδρα που οι περισσότεροι θα δυσκολευτούν. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι δεν εξαρτάται από τον αντίπαλο, αλλά από τη δική της εικόνα. Αποκλειστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα