Ώρα για μπάλα...

Ύστερα από μία περιπετειώδη ημέρα που όλες οι πιθανότητες πέρασαν από το τραπέζι του συνεταιρισμού της Superleague, ξεπεράστηκαν οι... κακοτοπιές και οι ομάδες γνωρίζοντας το πρόγραμμα πια προετοιμάζονται για την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου.

Όμως δεν φτάσαμε εύκολα στην οριστικοποίηση της έναρξης και της λύσης των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων βρέθηκαν στα γραφεία της Λίγκας στις 12 παρά το πρωί της Πέμπτης ώστε να εγκρίνουν και να υπογράψουν
την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό να γίνει στην ωρα του καθώς η ΕΡΤ δεν είχε στείλει το χαρτί της σύμβασης της συμφωνίας του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και των 7 ομάδων που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την 2ωρη καθυστέρηση όλης της διαδικασίας. Στο φάσμα της αναβολής και της... περιπέτειας, οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κλήρωση του Πρωταθλήματος ώστε να κερδηθεί χρόνος.

Το χαρτί της σύμβασης δεν ερχόταν και ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά. Τα μέλη του συνεταιρισμού πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά εγκρίνοντας την προκήρυξη του Πρωταθλήματος (αναμένεται το τυπικό της προσκόμισης της σύμβασης από τη δημόσια τηλεόραση) και πλέον η πρώτη αγωνιστική και με τη... βούλα θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα