Οπαδοί ποδοσφαίρου διαμαρτύρονται κατά των eSports

Διεκόπη ο αγώνας.

Ένα Ελβετικό Super League match μεταξύ των ομάδων Young Boys και Basel διακόπηκε χθες εξαιτίας μίας διαμαρτυρίας κατά των eSports από οπαδούς.

Η σελίδα Dexerto αναφέρει πως το χθεσινό match, το οποίο έληξε με βαθμολογία 7-1 υπέρ της ομάδας Young Boys, διακόπηκε 15 λεπτά μετά το ξεκίνημα του. Το γήπεδο γέμισε με μπαλάκια του τένις, καθώς και ένα χειριστήριο PlayStation, τα οποία πέταξαν οπαδοί

από τις κερκίδες ενώ ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες κατά των eSports. Πανό με διάφορα μηνύματα της ίδιας θεματολογίας δεν έλειψαν από το συμβάν.

Οι διαμαρτυρίες ήταν η απάντηση των οπαδών στην επένδυση που έκαναν και οι δύο ομάδες στα eSports.

Τόσο οι οπαδοί των Young Boys όσο και οι fans της ομάδας Basel πρόβαλλαν τα πανό τους, ένα από τα οποία ήταν ένα γιγαντιαίο κουμπί pause. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και το γήπεδο καθαρίστηκε. Λίγα λεπτά αργότερα ο αγώνας συνεχίστηκε με την ομάδα Young Boys να παίρνει την νίκη.

Επενδύσεις στα eSports από ποδοσφαιρικά clubs είναι πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο, με τα Adelaide Football Club, 2017 AFL Minor Premiers και AFLW Champions να επενδύουν στα esports στην Αυστραλία. Παράλληλα η Tottenham Hotspur σύμφωνα με αναφορές βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με τους London Spitfire από το Overwatch League, με σκοπό η ομάδα να παίξει στο νέο στάδιο τους, αξίας £750 εκατομμυρίων.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceDigital Expo 2018 Powered By Stoiximan: Gaming και Τεχνολογία γίνονται ένα!Silent Night: A Ghost Story for Christmas - Teaser TrailerPokemon GO: ένα νέο Pokemon που κανείς δεν μπορεί να πιάσει εμφανίζεται παγκοσμίως

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα