Ομόνοια: Διάψευση για Καρλίτος

Η Κυπριακή ομάδα, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, έβαλε «φρένο» στις φήμες, που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καρλίτος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» του Μάκη Νικολάου, απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις μεταξύ αυτών σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Καρλίτος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Δημητρίου:

«Δεν

ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις. Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους»

Keywords
Τυχαία Θέματα