Ολυμπιακός: Υπάρχει και ένας… ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσποιηθεί πως δεν συμβαίνει τίποτα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν και μέσα σε δύο ημέρες έχουν έρθει τα “πάνω-κάτω” στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ψυχρό ντους λόγω της ισοπαλίας 2-2 με τον Άρη, αν και είχαν προηγηθεί 2-0, έχασαν τον Σέρτζι Κανός μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού και είδαν τον Μίτσελ ν’ αποχαιρετά εν μέσω των πλέι οφ. Αυτή η μίνι – κοσμογονία για τον Ολυμπιακό

προφανώς και επηρέασε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21.00, MC LIVE Novasports.gr), ο οποίος έρχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να… παίξει τα ρέστα του!

Ο Ζοσέ Ανιγκό είχε λίγες ώρες στη διάθεση του για να προετοιμάσει την ομάδα του που λογικά θα κινηθεί με αυτόματο πιλότο, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί το ποσοστό συγκέντρωσης των παικτών στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που όλα μοιάζουν ρευστά τα τελευταία 24ωρα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απ’ τους Θεσσαλονικείς εντός έδρας στο ματς του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, ενώ στο αντίστοιχο της Τούμπας επέδειξε μέτριο ως κακό πρόσωπο και έμεινε στο 0-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” για να μείνουν στο παιχνίδι του τίτλου χρειάζονται τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να πρητανεύσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των πρωταθλητών για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά το 2-0 που έγινε 2-2 απ’ τον Άρη, πρέπει να μπει μπροστά η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών για τη νίκη κόντρα στον πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ. Ο Ανιγκό λίγα πράγματα έχει να προσφέρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όλα θα παιχτούν στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού θ’ αντιδράσουν μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα