Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟ Ρουφ 2-0: Πήρε το πρώτο του τρίποντο

Με σκόρερ τους Κωστή και Μπα ο Ολυμπιακός Β’ έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός

μπήκε δυνατά και απείλησε με τον Βοΐλη (στο 11′ και 15′) και με τον Μπα στο 13′. Στο 18′ το σουτ του Καλλέργη έφυγε άουτ στην πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους. Στο 32′ οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρία με τον Κωστή μετά από κόρνερ του Μαρίνου.
Ο Μαρίνος είχε κοντινή κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κουνάδη στο 43′ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Γιάννη Οκκά βρήκε το γκολ με πλασέ του Ιωάννη Κωστή μετά από κεφαλιά πάσα του Βοΐλη.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική. Κίτρινες: Μαρίνος, Νταμπό, Χρυσόπουλος, Μπα – Τσιάβος, Κυριαζής, Πανουργιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Κατσουλίδης, Χρυσόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος (90′ Κεραμίδας), Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή (88′ Συρμής), Μαρίνος (46′ Ιμπαγάσα), Μπα (88′ Αργυρίου), Βοΐλης (67′ Βλαχομήτρος)
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Κυριαζής (69′ Νιτσάκης), Κατσούλης, Πανουργιάς, Καλλέργης, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος (60′ Κονέ), Τσιάβος (60′ Ζαφειράκης). Σμίλτος (79′ Φιλιμέγκας)

Keywords
Τυχαία Θέματα