Ολυμπιακός Β-Ηλιούπολη 0-1: Χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική

Η Ηλιούπολη ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια από το Ελ Πάσο της Καλλιθέας στο ματς με τον Ολυμπιακό Β, αφού επικράτησε με 1-0. Υπό το βλέμμα των Μίτσελ και Ανιγκό η δεύτερη ομάδα των ερυθρολεύκων προβληματίζει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να κερδίσει, αφού έμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Οι παίκτες του Οκκά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουν το γκολ του Μπαστακού (45+1), αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Περιστερίδη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Καλλιθέας έκανε πολύ μεγάλες αποκρούσεις με κορυφαία στο 38ο λεπτό, όταν και απέκρουσε το πέναλτι του Βοϊλη.

Δύο πέναλτι απέκρουσε ο Περιστερίδης ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο 73′ οι ερυθρόλευκοι είχαν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση με πλασέ του Κωστή που πέρασε λίγο άουτ, κάτι που συνέβη και με το σουτ του Ιμπαγάσα στο 86′. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κινκουέ και πάλι ο Περιστερίδης απέκρουσε και το δεύτερο πέναλτι για να γίνει ο ήρωας της ομάδας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Μαρίνος (60′ Σαπουντζής -67′ λ.τ. Καράκουτης), Νταμπό, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Βοΐλης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ.τ. Ματσούκας – 59′ Κρέτση), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας

Keywords
Τυχαία Θέματα