Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι

Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδιvkonstanΠέμ, 03/11/2021 - 12:16

Ο Ολυμπιακός ήδη μετράει τη φετινή σεζόν δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Champions League και Europa League. Αφού να προκριθεί αρχικά στους

ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κατέληξε τρίτος και συνέχισε με νέα πρόκριση στους "16" του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" στον όμιλο έπαιξαν με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο που συνεχίζουν στο Champions League με επιτυχία. Το ματς με την Άρσεναλ φαντάζει να είναι το πιο δύσκολο για φέτος, γιατί οι αντίπαλοι το θέλουν πολύ για πολλαπλούς λόγους.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν θέλει τόσο πολύ να εκδικηθεί τον Ολυμπιακό για τον περσινό αποκλεισμό, όσο να συνεχίσει ως το τέλος της διαδρομής του Europa League και μέσω αυτού να βρεθεί στο Champions League της νέας σεζόν. Η οικονομική εξυγίανση της Άρσεναλ περνάει απ' το φετινό Europa League και ο Αρτέτα γνωρίζει πως για να βάλει τη σφραγίδα του στον λονδρέζικο σύλλογο, πρέπει πρώτα να επαναφέρει τους "κανονιέρηδες" στο Champions League.

Το διακύβευμα υψηλό λοιπόν για την Άρσεναλ, όπως και η πίεση, όπως και το κίνητρο, όπως και η συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ακροβατήσει ανάμεσα στα παραπάνω για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι Πειραιώτες είναι λαβωμένοι, καθώς θα κληθούν ν' αγωνιστούν χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Μάριο Βρουσάι, ενώ και ο Ουσεϊνού Μπα θα δώσει το "πράσινο "φως" την τελευταία στιγμή. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε καταλήξει κατά... 95% στο αρχικό σχήμα του ματς με την Άρσεναλ μετα από εκείνο με τη Λαμία, όμως ο τραυματισμός του Μπα άλλαξε τα δεδομένα. Το μοναδικό δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν Φορτούνης ή Βαλμπουενά. Από εκεί και πέρα σχεδίαζε να παρατάξει σε διάταξη 4-3-3 τον Ολυμπιακό με τους Σα, Ρεάμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτη, Λαλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Άρσεναλ Ολυμπιακός - Άρσεναλ Uefa Europa League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Φτάνοντας στα μέσα Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα βιώσει την πιο απαιτητική ευρωπαϊκή βραδιά για φέτος. Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα