Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μαρτινεθ ενόψει ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοιάζει κασταλλαγμένος ως προς την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η λογική λέει πως οι δέκα θέσεις

έχουν ήδη τον κάτοχό τους και με βάση την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα αλλά και με βάση την προσαρμογή τους, καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που αναμένεται να διεκδικήσουν θέση αλλά ακόμα χρειάζονται χρόνο με την ομάδα.

Έτσι σύμφωνα με τα όσα έχει μέχρι σήμερα για τις επιλογές του ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, με τον Ρέτσο και τον Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Ροντινέι ενώ στο κέντρο του γηπέδου οι Έσε και Καμαρά. Ο Φορτούνης, ο Μπιέλ και ο Μασούρα θα κινηθούν μεσοεπιθετικά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί.

Συνεπώς το δίλημμα αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας εκεί όπου οι Κίνι και Ορτέγκα “ερίζουν” για μια θέση ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό αλλά και την ποιότητα στη συγκεκριμένη θέση ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο Μαρτίνεθ θα έχει την τελική επιλογή ανάλογα και με τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα