Ολυμπιακός: Το… Χουάνγκ στο τετράγωνο μήπως δεν είναι κακή ιδέα;

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Πάγκοσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Δύο απ’ αυτούς είναι οοι Ιμπόμ και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ο πρώτος είναι ποδοσφαριστής που έχει κερδίσει την θέση βασικού στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, που μάλιστα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους.

Ο δεύτερος, ο Ουί Τζο,

στον Ολυμπιακό δεν έχει κερδίσει την θέση του βασικο, όμως στην Εθνική του ομάδα έπαιξε ως βασικός στα πρώτα παιχνίδια της Κορέας, στο Παγκίσμιο Κύπελλο. Ήταν φανερά εκτός φόρμας όμως, κάτι που προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός πως ήταν εκτός δράσης στους ερυθρολεύκους.

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα πλέον έχουν στενέψει πάρα πολύ, η ισοπαλία με τα Γιάννινα, βάζουν ακόμα πιο δύσκολα και οι πρωταθλητές έχουν ανάγκη από κάθε δυνατή βοήθεια.

Πόσο κακή ιδέα θα ήταν να δούμε σε 11άδα του Μίτσελ και τους δύο;

Ίσως και καθόλου. Ο Μίτσελ δεν έχει αποκλείσει το γεγονός πως μπορεί να δούμε ξάνα στο χορτάρι με τα ερυθρόλευκα τον Ουι Τζο. Η παρουσία του στο Γαλλικό πρωτάθλημα δεν ταιριάζει με την εικόνα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό θα κέρδιζαν περισσότερα αν κατάφερναν να… ξεκλειδώσουν τον Κορεάτη επιθετικό από το να τον… εξαφανίσουν.

Είναι ποδοσφαριστής με πολύ καλά στοιχεία, με καλή επαφή με την μπάλα, δυνατός και ικανός να παίξει και μέσα και έξω από την περιοχή. Όμως στον Πειραιά δεν έχουν δει σχεδόν τίποτα απ’ όλα αυτά. Είναι δεδομένο πως δεν… διαγράφηκαν από το… λογισμικό του, θέλει να βρει ένα γκολ, να σπάσει η… κατάρα και να βρει τον ρυθμό του. Ίσως να πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία ώστε να “ξεκλειδώσει” και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους, γιατί αυτό είναι σίγουρο πως θα γίνει εφόσον βρει το γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα