Ολυμπιακός: Τι θα δουν οι σκάουτερ στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:00, NSPrime) με στόχο την πρώτη του νίκη φέτος επί του «αιωνίου αντιπάλου» του. Το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον εντός και εκτός των τεχιών. Σκάουτερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ θα βρεθούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσουν παίκτες που ήδη έχουν βάλει στο μπλοκάι τους.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και άλλες αγγλικές ομάδες όπως οι Λίβερπουλ και Νιουκάστλ. Παρά την αγωνιστική του κάμψη παραμένει ένας απ’ τους

πλέον ευπώλητους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μεταφέρει σύνθημα νίκης στο σημερινό ντέρμπι, μεταφέροντας στους παίκτες του πως η βαθμολογική εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή δεν πρέπει να τους χαλαρώσει.

Η ξεκούραση που χάρισε ο Πορτογάλος στις βασικές μονάδες του συλλόγου στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, ενδέχεται να είναι κρίσιμη για ένα νέο φρέσκο προφίλ του Ολυμπιακού. Παίκτες που έχουν κορεστεί πνευματικά ή έχουν φορτιστεί σωματικά ίσως βρουν την ευκαιρία μέσω του ντέρμπι να κλείσουν θετικά τη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα