Ολυμπιακός: Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρέμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο ΡέμπτσιουκtnalΔευ, 01/04/2021 - 11:36

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 23χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ως αλλαγή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής, καθώς τον προορίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας το προσεχές διάστημα. Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των Πειραιωτών, σχετικά με την πορεία της υγείας του Αχμέντ Χασάν Οι νταμπλούχοι Ελλάδος υπολογίζουν πως ο Αιγύπτιος επιθετικός θα τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε περίπου δυο εβδομάδες. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα