Ολυμπιακός: Τα μάτια της Premier League πάνω του!

Ολυμπιακός: Τα μάτια της Premier League πάνω του!vkonstanΤρί, 11/24/2020 - 14:30

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ (24/11, 19.55, MC Novasports.gr) τη Μάντσεστερ Σίτι στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων

του Champions League. Οι Πειραιώτες αν και "πληγωμένοι" βλέπουν το συγκεκριμένο ματς σαν πρόκληση και ευκαιρία ν' απογειωθούν στον όμιλο και να μπουν ξανά στο παιχνίδι τις πρόκρισης στην επόμενη φάση με περισσότερες πιθανότητες. 

Η Μάντεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί μια ποδοσφαιρική ατραξιόν φυσικά, λόγω του πρεστίζ, του πανάκριβου ρόστερ και των υψηλών της στόχων. Παράλληλα ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ομάδα που έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων της Premier League από την περασμένη σεζόν. Ο Ντανιέλ Ποντένσε μεταπήδησε στη Γουλβς στα μέσα της σεζόν, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι.

Η δοκιμασία με τη Σίτι στο Φάληρο δεν θ' αφήσει αδιάφορες της ομάδες της Αγγλίας, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι υψηλών συνθηκών και απαιτήσεων. Ένας όμιλος παικτών θα μπει στα μπλοκάκια των σκάουτερ. Ο Ζοσέ Σα των εξαιρετικών εμφανίσεων, που έφτασε μια ανάσα από μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι, ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να είναι ήδη στο στόχαστρο της Λίβερπουλ. Οι Σισέ, Μπα και Καμαρά των μεγάλων ματς την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη και των συμβολαίων που εκκρεμούν. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που ήρθε απ΄το "πουθενά", αλλά όσο ωριμάζει ανεβαίνει κατακόρυφα επίπεδο. Ας μην ξεχάσουμε και την ελληνική τριπλέτα των Μπουχαλάκη (με εμπειρία στη Νότιγχαμ), Μασούρα (υπήρξε ενδιαφέρον πέρυσι από ομάδες της Premier για τον "εργάτη" του Μαρτίνς) και Φορτούνη (δεν πέρασε αδιάφορη η ατάκα του Γκουαρδιόλα στο πρώτο ματς). 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ UEFA Champions League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ποιες περιπτώσεις παικτών θα περάσουν από "κόσκινο" στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 14:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα