Ολυμπιακός: Στο Δ’ γκρουπ δυναμικότητας, ψάχνει “θαύματα” για το Γ’

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός γνωρίζει πως εφόσον καταφέρει να βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα το κάνει από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Τι πρέπει να γίνει όμως για να βρεθεί στο 3ο; Μερικά ποδοσφαιρικά… θαύματα! Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποκλειστούν στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ρέιντζερς και Μπενφίκα και πριν απ’ αυτό να μην τερματίσει στη δεύτερη θέση της

Ligue 1, η Μαρσέιγ, η οποία ισοβαθμεί με τη Μονακό μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Επίσης θα πρέπει η Μίλαν, που φαίνεται να κρατά αγκαλιά το πρωτάθλημα στην Ιταλία να το χάσει από την Ίντερ.
Είπαμε, ποδοσφαιρικά θαύματα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του στον β’ προκριματικό γύρο μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Λίνκολν (Γιβραλτάρ), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Σάμροκ (Ιρλανδία), Μάριμπορ ή Κόπερ (Σλοβενία) και Ζυρίχη (Ελβετία). Όλες τους πλην των Μακάμπι και Ζυρίχη πρέπει να περάσουν τον α’ προκριματικό.

Στον γ’ προκριματικό γύρο θα βρει μία εκ των Σέριφ (Μολδαβία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Κλουζ (Ρουμανία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) και Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος). Μόνο οι Κύπριοι έχουν κερδίσει απευθείας εισιτήριο στον γ’ γύρο.

Στα πλέι οφ θα βρει μία εκ των Μάλμε (Σουηδία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα