Ολυμπιακός: Σουτάρει και σκοράρει…(pic)

Ολυμπιακός: Σουτάρει και σκοράρει…(pic)tbairaktΔευ, 02/01/2021 - 15:14

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με στατιστική του CIES Football Observatory είναι η δεύτερη ομάδα στα 31 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε αναλογία των σουτ που χρειάζεται για να σημειώσει ένα γκολ.


Το CIES Football Observatory Weekly  δημοσίευσε στατιστική

έρευνα ανάμεσα στις ομάδες των 31 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σχετικά με τον αριθμό των σουτ που κάνει προκειμένου να πετύχει γκολ.


Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία InStat οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην δεύτερη θέση μαζί με την Μπάγερν Μονάχου πίσω από το Αμβούργο.


Ο Ολυμπιακός σημειώνει ένα γκολ μετά από 5,2 σουτ, από μέση απόσταση 15,4 μέτρων, ενώ το Αμβούργο που βρίσκεται στην πρώτη θέση χρειάζεται 4,7 σουτ για ένα γκολ.

Τα "ερυθρόλευκα σουτ" μέσα στην περιοχή, αποτελούν και το 65% των προσπάθειών της ομάδας.


Η χειρότερη ομάδα στην σχετική κατηγορία είναι η Μπελενένσες από την Πορτογαλία που σημειώνει γκολ μετά από 20,5 σουτ.


Ο Ολυμπιακός ξεπερνά όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία).


Μετά την Μπάγερν σε αυτά τα πρωταθλήματα, ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα γκολ κάθε 5,4 σουτ, η Ουνιόν Βερολίνου με 5,7, ενώ η Ίντερ χρειάζεται 6.


Η Λέστερ είναι η πλέον αποτελεσματική στην Premier League, με 6 προσπάθειες, κενώ στην Γαλλία είναι η Μονακό με 6,2.


Η έρευνα περιλαμβάνει ακόμη το ποσοστό των σουτ στην περιοχή του αντιπάλου αλλά και την μέση απόσταση.


Το τελευταίο ποσοστό ποικίλει από το 70% της Δυναμό Κιέβου έως το 41% της κροατικής Σιμπένικ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με στατιστική του CIES Football Observatory είναι η δεύτερη ομάδα στα 31 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε αναλογία των σουτ που χρειάζεται για να σημειώσει ένα γκολ. Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 15:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα