Ολυμπιακός: Ψάχνει φόρμουλα για τον Λόπες

Η περίπτωση του Ρόνι Λόπες φαντάζει ιδανική για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά στοιχεία του Βραζιλιανοπορτογάλου μέσου. Ο 25χρονος ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νις είναι ένας παίκτης ο οποίος αναζητεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αναγεννήσει την καριέρα του σε μια άκρως παραγωγική ποδοσφαιρική ηλικία.

Μπορεί οι δύο πλευρές να είναι θετικές για πιθανή μεταγραφή,

ωστόσο θα πρέπει να προσπελαστούν ορισμένα εμπόδια που έχουν να κάνουν με την οικονομική φύση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ιγκνάσιο Τζενουάρντι ο παίκτης έχει προταθεί για δανεισμό στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς από πλευράς Σεβίλλης που αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ. 

Το tweet του Γάλλου δημοσιογράφου:

Après avoir exploré les pistes menant à Del Castillo ou encore Onyekuru, l’#Olympiacos Le Pirée avance sur le dossier l’ex-Monégasque, Lillois et Niçois R.#Lopes. Placé sur la liste des transferts par le FC Séville, le Portugais a été proposé en prêt avec OA (10 M€). #Mercato

— Ignazio Genuardi (@IgnazioGenuardi) July 10, 2021

Αυτό που είναι υπο σκληρή διαπραγμάτευση από τον Ολυμπιακό είναι οι ετήσιες απολαβές του Λόπες, οι οποίες είναι αρκετά υψηλές. Σύμφωνα με το tweet του Τζενουάρντι, η ιδανική λύση θα ήταν ένας “δωρεάν” δανεισμός από τη Σεβίλλη, ώστε ο Ολυμπιακός να ισοσκελίσει το ποσό που θα δώσει στον Λόπες. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός για να ντύσει στα “ερυθρόλευκα” τον συγκεκριμένο παίκτη, θα πρέπει να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα