Ολυμπιακός: Πρώτη επικίνδυνη έξοδος της νέας εποχής

Το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν ένα ορεκτικό εν όψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις με το “δεξί” και με μπόλικη αλεγκρία, καθώς ο Μαρσέλο πασπάλισε τη βραδιά με δύο πανέμορφα γκολ. Η έξοδος στα Ιωάννινα για το παιχνίδι με τον τοπικό ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες (20.00, NS Prime) θα έχει εντελώς διαφορετικό

χαρακτήρα. Να βάλουμε κάπου εδώ τον αστερίσκο των καιρικών συνθηκών, καθώς την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι κοντά στο “μηδέν” και η υγρασία -αντιθέτως- θα φλερτάρει με το 100% της σχετικής κλίμακας. Αυτό βέβαια δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ένα βήμα το οποίο θα αποτελέσει εφαλτήριο ενός σερί νικών που θα τον φέρουν ξανά σε συνθήκες διεκδίκησης περισσότερων πραγμάτων απ’ το φετινό πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το ιδανικότερο βαθμολογικά πλασάρισμα εν όψει των play offs. Ο Μίτσελ μετά τη χειμερινή προετοιμασία και τα φιλικά και έχοντας ως εφόδιο τα πρώτα ματς της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, βάζει τις τελευταίες πινελιές στον δικό του πίνακα.

Η απουσία των Ουί Τζο, Κούντε, Σισέ και Μπόουλερ είναι καταφανής των πλάνων του Ισπανού για τους παραπάνω παίκτες, οι τρεις εκ των οποίων θα κληθούν να θερίσουν σε άλλο σύλλογο, όσα έσπειραν με την παρουσία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η τελική διαμόρφωση του ρόστερ έχει ξεκινήσει και ο Μίτσελ δεν κάνει εκπτώσεις. Αυτό που μένει είναι να δούμε πόσο “σκληρός” είναι ο Ολυμπιακός του, σε μια τόσο απαιτητική έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα