Ολυμπιακός: Πρώτα το καθήκον, μετά τα δώρα

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν παίρνει αψήφιστα τη σημερινή (18.00, MC LIVE Novasports.gr) μονομαχία με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 15η αγωνιστική της Super League. Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ανάγκη για ευχάριστο κλείσιμο στη σεζόν και η μεγάλη διαφορά που έχει δημιουργηθεί απ’ την κορυφή, μεγαλώνουν

το “πρέπει” του ματς.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, καθώς μόνο οι Βρουσάι και Βαλμπουενά έχουν μείνει εκτός. Ο πρώτος βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας από θλάση και ο δεύτερος στο τελευταίο. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός έχει κάνει ξεκάθαρο στους Μπόουλερ, Σισέ και Κούντε πως δεν υπολογίζονται.

Η απουσία των Μουνάφο και Ιγκλέσιας απ΄τη μεσαία γραμμή του Αστέρα, ρίχνει το βάρος για τον Ισπανό τεχνικό στον άξονα. Η καλή εμφάνιση του Φορτούνη στους “Ζωσιμάδες” θα πριμοδοτηθεί με νέα εμφάνιση στην ενδεκάδα. Πάντως ο Μίτσελ δύσκολα θα επαναλάβει το “τρικ” με τα τρία δεκάρα στο αρχικό σχήμα (Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ). Έτσι πιθανότατα ο Μασούρας θα μπει “σφήνα” και ο Μπιέλ θα μείνει αρχικά στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σωκράτης δίπλα στον Ντόη.

Τα μεταγραφικά δώρα της διοίκησης μπορούν λοιπόν να περιμένουν το αποψινό τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

Keywords
Τυχαία Θέματα