Ολυμπιακός: Πρέπει να βρει τρόπο να αποφύγει το... έμφραγμα

Ολυμπιακός: Πρέπει να βρει τρόπο να αποφύγει το... έμφραγμα dstroumbΔευ, 01/18/2021 - 15:05

Η νίκη είναι πάντα νίκη είτε έχει έρθει στο 1ο, είτε στο 90ο λεπτό. Στον Ολυμπιακό όμως θα πρέπει να ψάξουν λύσεις για προβλήματα που έχουν εμφανιστεί και είναι παγίδες. 

Έχουμε ξαναγράψει πως οι παίκτες του παίζουν με τρομερή αφέλεια κι αν η λέξη φαντάζει τότε σίγουρα ταιριάζει

γάντι το "παίζει με υπερβολική σιγουριά". Αυτό μπορεί να αποτελέσει τεράστια παγίδα για τη συνέχεια καθώς δεν θα βρίσκει πάντα γκολ στο 90+, ούτε ο αντίπαλος θα σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 90+. 

Κάποια στιγμή θα γίνει η... "γκέλα" και δεν ξέρει κανείς ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας μετά από μία ήττα ή μία ισοπαλία εκτός προγράμματος. 

Σίγουρα με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι του Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και η πίεση άγγιξε το κόκκινο όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος του. 

Υπήρχε στην ατμόσφαιρα η σιγουριά πως με κάποιον τρόπο η μπάλα θα βρισκόταν στα δίχτυα από άγγιγμα παίκτη του Ολυμπιακού. Όπως και έγινε. Όμως στο Ρέντη θα πρέπει να βρουν τρόπο να το λύσουν. Να βρουν τρόπο να τελειώνουν τα παιχνίδια για να μην μπαίνουν στην διαδικασία τις αφόρητης πίεσης. 

Επίσης, ναι μεν έχουν παίξει 25 ποδοσφαιριστές στα τελευταία ματς, όμως ο Μαρτίνς δείχνει να το κάνει με... μαύρη καρδιά. Δεν τον έχουν κερδίσει παίκτες που έχουν έρθει για να δώσουν λύσεις. 

Σίγουρα και οι ίδιοι δεν προσφέρουν αυτά για τα οποία έχουν αποκτηθεί, άρα θα πρέπει να υπάρξει μία συνδυαστική λύση ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην μπουν σε... περιπέτειες και κυρίως να μην χάσουν την ευκαιρία να περάσουν και πάλι στους "16" του EuropaLeugue. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν τρόπο να τελειώνουν παιχνίδια που ένα πιθανό στραβοπάτημα θα αποτελέσει... στοίχημα διαχείρισης. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 15:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα