Ολυμπιακός: Που θ’ αγοράσει ο Κορμπεράν τον χρόνο που χρειάζεται

Η ήττα απ’ τη Ναντ στην πρεμιέρα του φετινού Europa League φανέρωσε για ακόμα μία φορά τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, που έχουν να κάνουν κυρίως με την ελλειπή προσαρμογή των νέων αποκτημάτων, αλλά και τη δυσκολία του Κάρλος Κορμπεράν να διαχειριστεί το υπάρχον ρόστερ. Μιλάμε για έναν προπονητή που γνώριζε πως το εγχείρημα του Ολυμπιακού

είναι “καυτή πατάτα”, καθώς ανέλαβε την ομάδα εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, τραυματισμένη πνευματικά και μετά από μια αναπαοτελεσματική προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ολυμπιακός: Γιατί δεν “πόνεσε” η ήττα

Ο Ισπανός προπονητής πρέπει να βρει χρόνο, που θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα του, θα βοηθήσει τα νέα αποκτήματα να ενσωματωθούν πλήρως στο αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου και φυσικά θα δυναμώσει και τον ίδιο στον εντελώς νέο… πλανήτη που προσγειώθηκε. Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ματς με τον Βόλο στο Φάληρο (11/09) και ακολουθεί σειρά αναμετρήσεων εντός με Φράιμπουργκ (15/09) και με Άρη στο Βικελίδης (18/09). Στη συνέχεια έρχεται η διακοπή των εθνικών ομάδων, ωστόσο ο Κορμπεράν μέχρι τότε θα πρέπει τουλάχιστον να έχει κάνει το 2/2 στη Super League και ιδανικά να συνδυάσει θετικό αποτέλεσμα ή καλή εμφάνιση με τη Φράιμπουργκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΤ

Για τον Ολυμπιακό θα παίξει σημαντικό ρόλο η δυναμική της έδρας, καθώς απ’ τα επόμενα οκτώ παιχνίδια, τα πέντε θα διεξαχθούν στο “Γ. Καραϊσκάκης”, που ως γνωστόν είναι ένα γήπεδο που μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες. Να υπογραμμίσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού ξεπέρασαν τις 15.000, κάτι που σημαίνει πως το ενδιαφέρον των φίλων των Πειραιωτών παραμένει θερμό και τη φετινή σεζόν παρά τις ιδιαιτερότητες με τις οποίες ξεκίνησε (απόλυση προπονητή, αποκλεισμός απ’ το Champions League).

Keywords
Τυχαία Θέματα