Ολυμπιακός: Πόσο "αγάπησε" ο Μαρτίνς το rotation;

Ολυμπιακός: Πόσο "αγάπησε" ο Μαρτίνς το rotation;vkonstanΤρί, 01/05/2021 - 21:50

O Ολυμπιακός για το επόμενο διάστημα των πολλαπλών υποχρεώσεων σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League,

θα χρειαστεί τον βασικό του κορμό, αλλά και κάθε παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί λάτρης των πολλών αλλαγών στις βασικές του επιλογές. Επίσης δεν βιάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Η φετινή σεζόν των πολλών συνεχόμενων ματς στο Champions League, των τραυματισμών και του Covid - 19, δεν οδήγησε τον Μαρτίνς σε μεγάλη παρέκλιση από τις προπονητικές του αρχές!

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τη σεζόν 2019-2010 χρησιμοποίησε μέχρι και το πρώτο ματς της νέας σεζόν 26 ποδοσφαιριστές. Φέτος, αν και οι απαιτήσεις ήταν πιο ιδιαίτερες, ο Μαρτίνς συγκράτησε τον αριθμό των παικτών στους οποίους έδωσε λεπτά συμμετοχής στους 27! Τη διαφορά φέτος ίσως έχει κάνει η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς σε αυτή συμμετέχουν οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί και Κάιπερς. Παρά την εκκωφαντική κατάσταση του Ελ Αραμπί, οι υπόλοιποι πιέζουν για λεπτά συμμετοχής, λόγω της ποιότητας και της καθημερινής δουλειάς στου Ρέντη. 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Πόσο έχει αλλάξει τη φιλοσοφία του ο Μαρτίνς σε σχέση με την περσινή σεζόν, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του ρόστερ; Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 21:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα