Ολυμπιακός: Πολύτιμο το “μέταλλο” του Κανός

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού έχει πάρει την… ανηφόρα, καθώς απ’ τις 19 Φεβρουαρίου και το ματς με τη Λαμία μέχρι τις 12 Μαρτίου, οι “ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν μία φορά τον Παναθηναϊκό και δύο την ΑΕΚ. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των playoffs με συνεχόμενα ματς απ’ το… επάνω ράφι. Αυτό σημαίνει

πως για τον Ολυμπιακό, όπως και για όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας, θα είναι πολύ σημαντική η εικόνα που θα παρουσιάσουν στο “φώτο φίνις” της σεζόν! Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου θα κληθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Μίτσελ θέλει να πάρει το 100% απ’ τις χειμερινές μεταγραφές. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τον Ολυμπιακό οι μεταγραφικές κινήσεις του χειμερινού παζαριού μέχρι στιγμής αποδίδουν ικανοποιητικά. Ο Ροντινέι έχει βρει ρυθμό και ο Ραμόν πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα, ο Μπουτούτσι δείχνει στις προπονήσεις πως είνα σε καλό επίπεδο, ενώ ο Κανός ήδη σκόραρε το πρώτο του γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό. Μάλιστα ήταν μια απ΄τις πιο συγκινητικές στιγμές της φετινής σεζόν, καθώς ο Κανός τα κατάφερε λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο Ισπανός βίωσε δύσκολες στιγμές και μέσα σε λίγα 24ωρα επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πέτυχε γκολ στον πρώτο αγώνα που αγωνίστηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERGI CANÓS (@sergicanos)

Το “μέταλλο” του Κανός θα το χρειαστεί ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια. Και την ποιότητα του Ισπανού φυσικά. Ο Μίτσελ θέλει ν’ αξιοποιήσει τον συμπατριώτη του στα δύσκολα ματς που έρχονται, ενώ θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα για τους υπόλοιπο ρόστερ. Στις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όλοι συμφώνησαν πως τα παιχνίδια πρέπει να προσεγγίζονται με περισσότερη θέρμη και διάθεση εκ μέρους των παικτών. Ο Σέρτζι Κανός απ’ την πρώτη ημέρα άφιξης του στην ομάδα έβγαλε μια αξιοσημείωτη ενέργεια και βούληση να πετύχει τους στόχους του, ενώ ακόμα και μετά από ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας δεν δείχνει διατεθειμένος να οπισθοχωρήσει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Κανός έδωσε εξετάσεις, πέρασε με άριστα και ετοιμάζεται για ενδεκάδα αρχής γενομένης απ’ το ματς με τη Λαμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα