Ολυμπιακός: Ποιος θα μπει στα… παπούτσια του Μπακαμπού

Μία από τις πιο σημαντικές και κομβικές θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη είναι αυτή του επιθετικού. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε μία τρομερή σεζόν, ήταν πρώτος σκόρερ όχι μόνο των ερυθρόλευκων αλλά και του πρωταθλήματος, έδωσε λύσεις στα δύσκολα και έδειξε πως ακριβώς είναι ο φορ που χρειάζεται η ομάδα.

Ο “Μπακαγκόλ” όμως δεν είναι κάτοικος Πειραιά

πλέον καθώς δέχτηκε μία τεράστια οικονομική προσφορά για να αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός καλείται να αρχίσει, κατά που έχει κάνει ήδη βεβαια, το σαφάρι ανεύρεσης νέου “κίλερ”!

“Ματιές” σε Ισπανία και ο Μάξι Γκόμες

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο δυναμικό του τον Κορδόν έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ισπανία, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην La Liga και πλέον αγωνίζονται αλλού.

Μία από τις περιπτώσεις αυτές είναι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται στην Έλτσε στην Ισπανία με τα χρώματα της οποίας είχε 97 συμμετοχές 22 γκολ και 10 ασσίστ. Πολύ καλός και από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της ομάδας, για τον Μπογέ έχει πολύ καλή άποψη ο Μαρτίνεθ που τον έζησε στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Δύο ακόμη ονόματα που ακούστηκαν από την Ισπανία είναι αυτά τον Ματσίς και Λουίς Σουάρες, ποδοσφαιριστές με στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνεθ και που τους ξέρει πάρα πολύ καλά.

Ματιές ο Κορδόν ρίχνει και στη Γαλλία την οποία επίσης ξέρει πολύ καλά από την παρουσία του στη Μονακό κι ένα από τα ονόματα που “παίζουν” είναι αυτό του Άντι Ντελόρ. Ο 31χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τη Ναντ μέχρι το 2025, ωστόσο οι σχέσεις του με τον σύλλογο δεν είναι ιδανικές και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει αλλού την καριέρα του. Ο Κορδόν έκανε μία πρώτη κρούση και ο Αλγερινός άσος δεν ήταν αρνητικός.

Το τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα είναι αυτό του Μάξι Γκόμες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Τραμπζονσπόρ είχε εξαιρετικές σεζόν στην Ισπανία, εκεί έκανε το όνομα του, κυρίως στην Θέλτα και βάση των εμφανίσεων του και της παραγωγικότητας του, πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια με το ποσό των 40εκ ευρώ. Στην Τουρκία δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελαν και οι δύο πλευρές, δεν ταίριαξε, αλλά παραμένει μία πολύ καλή περίπτωση, ίσως η καλύτερη από τις προαναφερθείσες. Ο Γκόμες έχει και 31 συμμετοχές και 4 γκολ με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Η δουλειά των Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν είναι εύκολη γιατί δεν είναι μόνο η θέση του επιθετικού που… καίει, είναι κι άλλες, όπως η θέση στο “6”, στο “8” και ο κεντρικός αμυντικός. Ένας, τουλάχιστον, ακραίος επιθετικός, εδώ παίζει το όνομα του Ντε Φρούτος, αλλά και του Σέρτζιο Κανός, αν δεν τα βρει με τη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα