Ολυμπιακός: Πέντε κινήσεις «πρώτη γραμμής»

Εν αναμονή της άφιξης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός «τρέχει» παράλληλα και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο οποίος περιλαμβάνει πέντε μεταγραφές «πρώτης γραμμής».

Ο Ολυμπιακός περνάει πλέον στην φάση του σχεδιασμού της νέας ομάδας αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με την υπογραφή του Αντόνιο Κορδόν, θα είναι ο νέος τεχνικός.

Ο Ισπανός τεχνικός, θα βρίσκεται το

μεσημέρι (20/6, 15:20), προκειμένου να ολοκληρώσει και τα τυπικά της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο Μαρτίνεθ ξέρει που έρχεται, έχει πλήρη γνώση για όλα τα ζητήματα της ομάδας από τον Αντόνιο Κορδόν., άρα και έτοιμος για να πιάσει δουλειά.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν τουλάχιστον πέντε μεταγραφές πρώτης γραμμής, για αρχή.

Κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και σέντερ φορ είναι οι προτεραιότητες και μιλάμε για παίκτες ενδεκάδας, ενώ ένας ακόμη μέσος και επιθετικός θα προστεθούν άμεσα ως ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις.
Από αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα πρέπει να αναμένονται και γρήγορα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας είναι κοντά.

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζει κάποιος, στασιμότητα δεν υπάρχει. Μάλιστα κινήσεις γίνονται και για την «αποσυμφόρηση» του ρόστερ.

Μπαίνουμε σε ένα δεκαπενθήμερο σημαντικών εξελίξεων, πριν ο Ολυμπιακός ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στην Αυστρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα