Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η αξέχαστη λόμπα του Τζιοβάνι (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η αξέχαστη λόμπα του Τζιοβάνι (vid)npiliosΤρί, 01/26/2021 - 16:10

Το προσωνύμιο "μάγος" το ακούς και όταν αναφέρεσαι σε ποδοσφαιρικό θέμα, αυτομάτως το μυαλό πάει στον Τζιοβάνι. Ο Τζιοβάνι έμεινε μια εξαετία στον Ολυμπιακό και παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους της ερυθρόλευκης κερκίδας.

Θα έλεγε κανείς ότι έβαλε τις βάσεις αυτής της δυνατής σχέσης

από το πρώτο του κιόλας ντέρμπι, εκείνο κόντρα στον ΠΑΟΚ την 7 αγωνιστική της περιόδου 1999/00.

Σε εκείνο το ματς ο Τζιοβάνι πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ πέτυχε συνολικά τρία γκολ αλλά αυτό είναι από εκείνα που έμειναν στο μυαλό όλων των φιλάθλων. Ήταν ένα από τα 61 γκολ που πέτυχε σε 129 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ένα από τα "μαγικά" του. Απολαύστε το.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η αξέχαστη λόμπα του Τζιοβάνι Submitted by npilios on Τρί, 01/26/2021 - 13:34 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_PAOK_99_00_I_AXEHASTI_LOMP… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο "μάγος" του Ολυμπιακού έχει πετύχει ουκ ολίγα "μαγικά" γκολ. Ένα που είναι και αξέχαστο είναι η λόμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πρώτο του ντέρμπι με τα ερυθρόλευκα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο "μάγος" του Ολυμπιακού έχει πετύχει ουκ ολίγα "μαγικά" γκολ. Ένα που είναι και αξέχαστο είναι η λόμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πρώτο του ντέρμπι με τα ερυθρόλευκα. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 16:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα