Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπιvkonstanΚυρ, 04/04/2021 - 10:24

Ο Πέδρο Μαρτίνς για πρώτη φορά φέτος έχει στη διάθεση του τόσες πολλές επιλογές πριν από ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό και από τραυματισμούς που έχουν επηρεάσει αρκετές φορές τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Για τον Μαρτίνς είναι

απαραίτητη η νίκη σ' αυτόν τον κύκλο αγώνων που ξεκινάει και αυτό το έκανε σαφές και στους ποδοσφαιριστές του. Η προηγούμενη επίσκεψη των Πειραιωτών στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν ήταν επιτυχημένη και ο Πορτογάλος θέλει αυτή τη φορά το τρίποντο. Οι "ερυθρόλευκοι" τον περασμένο Δεκέμβρη μετά το 0-6 επί της Λαμίας, παρουσιάστηκαν άνευροι στο ΟΑΚΑ και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). 

Η καταπόνηση του Ρέαμπτσιουκ

Πολλά έχουν αλλάξει προφανώς από τότε σε ό,τι αφορά τη δυναμική των ομάδων, αλλά και το μομέντουμ. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός μάχης τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς ανέβηκε έναν αγωνιστικό Γολγοθά υποχρεώσεων με τη Μολδαβία και χρειάζεται άμεσα ανάσες σωματικά και πνευματικά. Ο Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν θα επιλέξει σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Είναι μια από τις σκέψεις του Μαρτίνς και τις τελευταίες δύο ημέρες την κράτησε ζωντανή και στα μυαλά των παικτών, χωρίς βέβαια να ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του. 

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανό να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Σεμέδο, Μπα και Σωκράτη στην άμυνα, τους Ανδρούτσο και Χολέμπας φουλ μπακ, Καμαρά και Εμβιλά εσωτερικούς χαφ, ενώ προωθημένοι θα είναι οι Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί. Ο Φορτούνης βρίσκεται πάντα στα πλάνα του Πορτογάλου, αλλά για την ώρα ο Βαλμπουενά έχει προβάδισμα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΑΕΚ ΑΕΚ - Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μόνο το τρίποντο στο ματς με την "Ένωση". H άνεση του Πορτογάλου να χαρίσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ. Article publish on Κυρ, 04/04/2021 - 10:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα