Ολυμπιακός: Οι προτεραιότητες και η… «εκτόξευση»

Ο Ολυμπιακός, προχωρά σταθερά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη τεσσάρων θέσεων στην ενδεκάδα. Για αρχή….
Μπορεί στα μεταγραφικά των «ερυθρόλευκων» για την ώρα να επικρατεί…νηνεμία, αλλά η κατάσταση κάθε άλλο παρά έτσι είναι.
Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε ενέργεια όλο τον μηχανισμό και οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους είναι πολλές και πολυμέτωπες.
Όπως

είναι λογικό, οι αλλαγές στο οργανόγραμμα, οι οποίες έγιναν, ή επίκεινται, αλλάζουν λιγάκι τα δεδομένα, ως προς τις αγορές οι οποίες εξετάζονται, ως προς τις επαφές, οι οποίες έγιναν ή γίνονται, με εκπροσώπους παικτών που ενδιαφέρουν αλλά και ομάδες.

ΠΗΓΗ: In Time Sports


Από την στιγμή που επίκειται πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή, οι όποιες μεταγραφές λογικό είναι να είναι σε… στάση!
Πάντως οι επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς, για συγκεκριμένες θέσεις και οι όποιες κινήσεις προχωρούν.
Και αυτές σε πρώτη φάση αφορούν τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας με προοπτική οι περισσότεροι να βρίσκονται στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς όσο το δυνατόν πιο άμεσα.
Δεξί μπακ, επιτελικός μέσος, εξτρέμ και επιθετικός.
Ο αριθμός μάλιστα μπορεί να είναι και μεγαλύτερος από έναν παίκτη σε κάθε προαναφερθείσα θέση. Ανάλογα με τις εξελίξεις.
Στα δεξιά λόγου χάρη, αν θεωρήσουμε παρελθόν Λαλά, Ανδρούτσο και Βρουσάϊ, τότε χρειάζεται πρωτοκλασάτος και μπακ-απ.
Με δεδομένη την απόφαση Μαρτίν να μην ακολουθήσει ο Φορτούνης την προετοιμασία, χρειάζεται επιτελικός μέσος. Ο Βαλμπουενά μπορεί να φύγει, αλλά και να μείνει θα μείνει περισσότερο για κάποια ποιοτικά 20λεπτα. Ο Αγιμπού έκανε καλή σεζόν έως το Κόπα Άφρικα, αλλά με δεδομένο ότι μιλάμε για 20χρονο, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να στηριχτεί αποκλειστικά πάνω του.
Στους εξτρέμ οι δεδομένοι είναι οι Μασούρας και Ροντρίγκεζ. Ο Ονιεκούρου δεν υπολογίζεται, ενώ άγνωστο είναι το μέλλον του Λόπες. Για τον οποίο παρεμπίπτοντος όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο Ευρώπης, τότε πλανάται πλάνη οικτρά. Άρα δύο επιλογές στα άκρα.


Στα φορ όλα είναι ρευστά. Η κατάληξη του θέματος Ελ Αραμπί θα κρίνει πολλά. Η παραμονή του με ενδεχόμενη άφιξη Καμαρά από τον Άρη λύνει το πρόβλημα. Αίολο είναι το μέλλον των Τικίνιο και Χασάν. Αν δεν μείνει κανείς, τότε Καμαρά, πρωτοκλασάτος και βλέπουμε…
Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό θα είναι πιο «καυτό» από ποτέ.
Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.
Και μάλιστα θα έχει εμπλοκή των «ερυθρόλευκων» σε νέες αγορές, όπως η Ιταλική και η Αγγλική. Με παίκτες κορυφαίου επιπέδου.
Η παρουσία της Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, θα εξυπηρετήσει ποικιλοτρόπως και τον Ολυμπιακό. Για λόγους και αιτίες που δεν χρειάζεται ν’ αναλυθούν αυτή την στιγμή.
Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός καταφέρει να μπει και στους Ομίλους του Champions League, τότε η μεταγραφική του ενίσχυση θ’ αγγίξει επίπεδα που δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα, με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση και θα τον καταστήσουν ακόμη πιο δυνατό εντός κι εκτός των τειχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα