Ολυμπιακός: Οι "μάστορες" της πάσας

Ολυμπιακός: Οι "μάστορες" της πάσαςvkonstanΣάβ, 01/09/2021 - 10:08

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή προέλαση στη φετινή Super League, μετρώντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που οι διώκτες του χάνουν έδαφος. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πιθανό να φτάσουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών και αυτό είναι ενδεικτικό της διαφοράς ποιότητας, αλλά και ρυθμού μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στηρίζεται κυρίως στην αποτελεσματικότητα της, τη σταθερή φιλοσοφία και την πλούσια εναλλαγή προσώπων. Ο Ολυμπιακός είναι η κατεξοχήν ομάδα ποδοσφαιρικής πρωτοβουλίας του πρωταθλήματος και πέραν της αγωνιστικής εικόνας, το μαρτυρά και η στατιστική καταγραφή της κούρσας.

Συγκεκριμένα στους δέκα κορυφαίους πασέρ του πρωταθλήματος, οι τέσσερις φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συνολικά πραγματοποιήσει 7516 πάσες, εκ των οποίων οι 6269 είναι επιτυχημένες. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος με 6644 πάσες και 5341 επιτυχημένες. Στη δεκάδα των πιο εύστοχων πασέρ του πρωταθλήματος εκ μέρους του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Ρούμπεν Σεμέδο (1ος), Γιάν Εμβιλά (3ος), Ραφίνια (5ος) και Μαντί Καμαρά (6ος). Αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για τους παίκτες οι οποίοι συνήθως δραστηριποιούνται μπροστά από την εστία του Ζοσέ Σα, φτάνουμε εύκολα στο... μηδαμινό παθητικό του φετινού Ολυμπιακού.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Ρούμπεν Σεμέδο Γιάν Εμβιλά Ραφίνια Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν επιτρέπουν να... χαθεί η μπάλα στον Ολυμπιακό. Article publish on Σάβ, 01/09/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα