Ολυμπιακός: Οι 5+1 περιπτώσεις και ο Μπα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αυστρία (5/7) όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και οι “μηχανές” του μεταγραφικού σχεδιασμού δουλεύουν στο φουλ, ώστε να μπουν άμεσα στην ομάδα τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία να αποκτηθούν κι άλλου ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με την ονοματολογία που έχει διατηρηθεί περισσότερο στο προσκήνιο, οι Μαρτίνεθ και Κορδόν “δουλεύουν” κάποιες περιπτώσεις, άλλες

με μεγαλύτερη δυσκολία κι άλλες με μικρότερη. Ει δυνατόν ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε να έχει μαζί του στην Αυστρία τους δύο πρώτους. Το ποιοι θα είναι αυτοί θα καθοριστεί από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που φέρονται οι “ερυθρόλευκοι” να ενδιαφέρονται και να είναι μαζί τους σε διαπραγματεύσεις πρόκειται για τον Πολ Ακουοκού της Μπέτις από την Ακτή Ελεφαντοστού και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Φυσικά ο προπονητής κι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Από την Ισπανία εξετάζεται και ο Ντε Φρούτος της Λεβάντε που αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μια δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Νταρντέρ που αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ και παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως 8άρι. Επίσης στο προσκήνιο είναι ακόμα ο Μάξι Γκόμεζ, επιθετικός από την Τραμζονσπόρ αλλά και ο Μπαρτρά που είναι επίσης στην ίδια τουρκική ομάδα.

Επί του πιεστηρίου το νέο όνομα που προστέθηκε στη μεταγραφολογία που συνδέεται με τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Κριστιάν Ραμίρες. Σύμφωνα με ουγγρικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ της Κράσνονταρ.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, τη Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας οι διεθνείς Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Ζινκερνάγκελ και Ρέτσος.

* Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Αλγκασίμ Μπα, που είναι διεθνής με την U23 της Γουινέας, έκανε ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα για να ανανεώσει την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα και όχι να επεκτέινει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Keywords
Τυχαία Θέματα