Ολυμπιακός: Ο πιο ασφαλής τρόπος για 1-0

Είναι όταν απέναντί σου έχεις μία ομάδα η οποία και θέλει και μπορεί να σε δείρει πάντα με την μπασκετική έννοια. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει όχι μόνο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σε όλη την σειρά ο Ολυμπιακός με τη Μονακό.

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο πρέπει να την κάνει να νιώσει άβολα, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα, ενώ η πίεση σ’ αυτόν που έχει την μπάλα πρέπει να τον κάνει να νιώθει άβολα και με έντονο το αίσθημα να την ξεφορτωθεί.

Πέρα από οτιδήποτε

άλλο, πέρα από επιθετικές τακτικές, πέρα από τον έλεγχο του ρυθμού και οτιδήποτε σχετικό, είναι αυτή η πίεση που θα βγάλει από την comfort zone την ομάδα από το πριγκιπάτο.

Ο Μάικ Τζέιμς έτσι κι αλλιώς φροντίζει για τον εαυτό του να σκοράρει πολλούς πόντους. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, όσο το τι θα κάνουν όλοι οι υπόλοιποι όχι όμως ως μονάδες αλλά λειτουργώντας ως ομάδα. Δεν είναι εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης στο δεύτερο γύρο. Θέλει πολύ συγκέντρωση, αλλά κυρίως πολύ μεγάλη όρεξη για σπατάλη ενέργειας. Με λίγα λόγια όποιος παίξει σήμερα, όποιος επιλεγεί από τον Μπαρτζώκα να μπει στο παρκέ δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να τεμπελιάσει.

Επίσης μια ενδεχόμενη νίκη και ένα ενδεχόμενο 1-0 ειδικά κόντρα στη Μονακό, με όποιο τρόπο κι αν έρθει δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και από ματς σε ματς οι Μονεγάσκοι μπορούν να εμφανιστούν διαφορετικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα