Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δεν θα επιλέξει πρόσωπα, αλλά διάθεση

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες “σκλήρυνε” μέσα από σημαντικά ντέρμπι στη Stoiximan Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι ουσιώδες σε βαθμολογικό ή σε ψυχολογικό επίπεδο. Ένα μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού στη

φετινή σεζόν, εν μέσω άλλων, είναι η δυσκολία ν’ ανταπεξέρθει αγωνιστικά και πνευματικά στα ντέρμπι. Αν ο Ολυμπιακός ήταν ελάχιστα καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος στα ντέρμπι, ίσως να ήταν εκείνος στο τιμόνι της κούρσας. Με τα “αν” δεν κερδίζονται τίτλοι κι έτσι ο Ολυμπιακός πρέπει να δοκιμαστεί με ένα ακόμα απαιτητικό “πρέπει”, τη νίκη επί της ΑΕΚ στην “OPAP Arena” για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ θέλει μαχητές στο χορτάρι της “OPAP Arena”. ΠΗΓΗ: In Time SportsΗ πρώτη προσέγγιση

Ο Μίτσελ δεν έχει κρύψει πως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιδείξει το καλύτερο φετινό πρόσωπο του στο προσεχές ντέρμπι. Ήδη ο Ισπανός έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να αναβαθμίσει την ανταγωνιστικότητα τους. Αυτό που τους έχει ζητήσει είναι να μπουν στο συγκεκριμένο ματς με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση και να δώσουν μεγάλη σημασία στις ατομικές μονομαχίες. Για τον Μίτσελ οι μονομαχίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εμπέδωση της υπεροχής στο ντέρμπι της Κυριακής.

Δεν θέλουν να ζήσουν αντίστοιχη στιγμή στον Ολυμπιακό. ΠΗΓΗ: In Time SportsΝα ξεκινήσουν απ’ το “μηδέν”

Ως εκ τούτου, ο Μίτσελ δεν θα κοιτάξει πρόσωπα, αλλά θα επιλέξει βάσει της ποιότητας της προπόνησης της τρέχουσας εβδομάδας και της διάθεσης που θα φανερώσουν οι παίκτες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με αντιπάλους που στηρίζονται αρκετά σε ό,τι αφορά την ψυχολογία, στο 3-0 του κυπέλλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πραγματοποιήσουν το απαραίτητο reset και να προσεγγίσουν το ντέρμπι χωρίς ν’ αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν.

Προπονήσεις “ειδικών συνθηκών” απ’ τον Μίτσελ εν όψει ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη θα στοχεύουν όλη την εβδομάδα σε ποιοτικά στοιχεία και όχι σε ποσοτικά. Ο Μίτσελ προετοιμάζει την ομάδα του με σκοπό να παρουσιάσει στο χορτάρι της “OPAP Arena” ένα σύνολο με ενέργεια και μεγάλη διάθεση. Οποιαδήποτε άλλη συνταγή είναι αρκετά πιθανό να οδηγήσει σε μία ακόμα αποτυχία σε ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα