Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ζήτησε προσοχή στη Νεάπολη

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του τον προσεχή αντίπαλο, ενώ παράλληλα τους μίλησε και για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά, ο Μαρτίνς τόνισε: “Πιέσαμε, όπως έπρεπε, είχαμε καλή κυκλοφορία, κάναμε αυτά που έπρεπε στη μεσαία γραμμή, κλέψαμε μπάλες και κατά συνέπεια μάς αφήνει ικανοποιημένος η εικόνα μας. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα που επίσης μας πίεσε, αλλά είχαμε τις απαντήσεις που έπρεπε στις περισσότερες στιγμές. Ο Παναιτωλικός, πάντως, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις που έπρεπε να αποφύγουμε, ειδικά όταν χάναμε την μπάλα και έβγαινε στην κόντρα.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι επιστρέψαμε στις εμφανίσεις που θέλουμε να κάνουμε. Παίξαμε σε μεγάλο ποσοστό το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Είναι το γήπεδό τους μικρό. Είναι μία ομάδα που παίζει σφιχτά πίσω, έχει δυναμισμό στο παιχνίδι της, είναι σκληρή σε γενικές γραμμές. Αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που είχαμε με τον Παναιτωλικό, δε θα έχουμε πρόβλημα”.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος προορίζει για το βασικό σχήμα τον Τικίνιο, κρατώντας τον Ελ Αραμπί στον πάγκο. Ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο ματς του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση στου Ρέντη. Τέλος, ο Σισέ αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, καθώς θα ολοκληρώσει την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη .

Keywords
Τυχαία Θέματα