Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο νίκησε τον…Ταρέμι (video)

Ερυθρόλευκη «κόντρα» στο φιλικό του Ιράν με τη Νιγηρία, με νικήτρια την ομάδα από την Αφρική. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Αττάλεια, η παρέα του Μπρούνο νίκησε αυτή του Ταρέμι με σκορ 2-1.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκαν βασικοί και μάλιστα ο Ταρέμι όχι μόνο φόρεσε το περιβραχιόνιο της χώρας του αλλά σκόραρε κιόλας στο 66’.

Νωρίτερα, η Νιγηρία του Μπρούνο είχε ανοίξει το σκορ στο 6’ με τον Σιμόν και ο Άνταμς στο 61’ είχε δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Πριν τη σέντρα, οι παίκτες του Ιράν απέτισαν φόρο τιμής

στα θύματα του σχολείου Μινάμπ. Κράτησαν σχολικές τσάντες και σιώπησαν κατά τη διάρκεια του ύμνου, θρηνώντας την τραγωδίας της 28ης Φεβρουαρίου όπου κοντά 170 παιδιά έχασαν την ζωή τους σε βομβαρδισμό.

Επόμενο παιχνίδι για το Ιράν την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα ξανά στην Αττάλεια, ενώ η Νιγηρία θα κοντραριστεί με την Ιορδανία σε αυτό το φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στην τουρκική πόλη.

Iran 1 – 2 Nigeria
Anti-colonialism/anti-imperialism friendly match#supereagles #soarsupereagles #Iran #Nigeria pic.twitter.com/iXJGbOqkfI

— Koku Baboni (@carlmarc) March 27, 2026
Keywords
Τυχαία Θέματα