Ολυμπιακός: Ο Μπα καθορίζει την 11άδα

Ολυμπιακός: Ο Μπα καθορίζει την 11άδαdstroumbΤρί, 03/16/2021 - 16:11

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο χωρίς τον... άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, Αχμέντ Χασάν, αλλά και χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά. 

Αντιθέτως ο Ουσεϊνού Μπα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στην πλάτη και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Λονδρέζους.

Εφόσον ο Μπα μπει στην 11άδα θα υπάρξει "καραμπόλα" θέσεων, καθώς ο Γιαν Εμβιλά θα αγωνιστεί στην θέση του κάτι που σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο 4-3-3, σύστημα που ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού

Η απουσία του Βαλμπουενά, λογικά δίνει θέση βασικού στον Κώστα Φοροτύνη, στο ένα άκρο, με τους Μασούρα, Μπρούμα να... μάχονται για την άλλη πλευρά. Στην κορυφή χωρίς αντίπαλο ο Ελ Αραμπί. 

Στη γραμμή άμυνας, η 4αδα, εφόσον πάντα, μπει στην 11άδα ο Μπα, θα είναι οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, ενώ δίδυμο μπροστά από τον Σα ο Παπασταθόπουλος με τον Σενεγαλέζο δίπλα του.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στην πλάτη και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Λονδρέζους. Εφόσον μπει στην 11άδα θα υπάρξει "καραμπόλα" θέσεων. Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 16:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα