Ολυμπιακός: Με Σισέ, Μπα και Μπόουλερ η αποστολή

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ.

Ο Μίτσελ, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό Αλέξη Καλογερόπουλο από την Β΄ομάδα και η αποστολή απαρτίζεται από τους Μπα, Βρσάλικο, Μπουχαλάκη, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Τζολάκη, Βρουσάι, Καλογερόπουλο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Μασούρα , Ουί

Τζο Χουάνγκ και Βαλμπουενά.

Ο Σισέ επέστρεψε μετά τη συγγνώμη που ζήτησε ενώ ο Τζος Μπόουλερ που ήταν εκτός πλάνων το προηγούμενο διάστημα βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Μίτσελ.

Ο Μιτσελ προσανατολίζεται σε 3-5-2.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Πέμπτη (13/10, 19.45) με την Καραμπάγκ στο Μπακού, για την 4η αγωνιστική των ομίλων UEFA Europa League.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (11/10), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με την Καραμπάγκ. / The squad players selected ahead of the match against @FKQarabagh. #Olympiacos #UEL #QFKOLY #Football #FootballGame #SquadList pic.twitter.com/A4tczMElVE

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) October 11, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα