Ολυμπιακός: Με πίστη για τη δεύτερη νίκη στο Πόρτο

Ολυμπιακός: Με πίστη για τη δεύτερη νίκη στο ΠόρτοtnalΤρί, 10/27/2020 - 09:20

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη εφετινή του νίκη στο Champions League, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο (22:00). Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μαρσέιγ

και γνωρίζουν καλά πως ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με τους Πορτογάλους, θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση, όσον αφορά στην κατάληψη μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου, που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στη Μαρσέιγ. Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και στο συγκεκριμένο ματς, με τον Σισέ να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα αντί του Μπα, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναμένεται να παραταχθούν με τον Σα στην εστία και τους Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Ραφίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Βαλμπουενά θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να παραταχθεί με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη εφετινή του νίκη στο Champions League, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο (22:00). Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 09:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα