Ολυμπιακός: Με Γκέτσε η Αϊντχόφεν, δεν τα κατάφερε ο Ιχατάρεν.

Ολυμπιακός: Με Γκέτσε η Αϊντχόφεν, δεν τα κατάφερε ο Ιχατάρεν.vkonstanΤετ, 02/17/2021 - 15:09

Ο Μάριο Γκέτσε τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σμιντ, για την αναμέτρηση της Πέμπτης (18/2) με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2021, εξαιτίας ενοχλήσεων στον

προσαγωγό. Φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως ο προπονητής των Ολλανδών θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο τελευταίο ματς του ολλανδικού πρωταθλήματος με την Ντεν Χάαγκ, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, όπως και οι Νικ Φιργκέφερ, Κόντι Γκακπό και Νόνι Μαντουέκε.

Αναλυτικά η αποστολή της Αϊντχόφεν για το ματς με τον Ολυμπιακό: Μβογκό, Ούνερσταλ, Ντελάνγκε, Μπαουμγκάρτλ, Μποσκάλι, Μαξ, Τέζε, Σανγκαρέ, Φάιν, Φαν Χίνκελ, Γκουτιέρες, Μάουρο Ζούνιορ, Ροζάριο, Γκέτσε, Τόμας, Ζάχαβι, Μάλεν, Πίροου, Φερτέσεν.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Eindhoven - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Αϊντχόφεν EUROPA LEAGUE Μάριο Γκέτσε Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην αποστολή της Αϊντχόφεν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Europa League βρίσκεται ο Μάριο Γκέτσε. Δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ιχατάρεν ο Σμιντ.
Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 15:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα