Ολυμπιακός: “Ματώνει” με το Κόπα Άφρικα!

Ο Χένρι Ονιεκούρου κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπελλου 2022 μέσα στον Σεπτέμβριο με Λιβερία και Πράσινο Ακρωτήρι. H τελευταία του παρουσία με τους “Σούπερ Αετούς” ήταν στις 30 Μαρτίου 2021 και από τότε δεν είχε κληθεί σε τρία ματς της εθνικής του ομάδας. Συνολικά ο Ονιεκούρου μετράει δέκα συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, χωρίς να έχει “καπαρωμένη” θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γιατί θα είναι βασικός με Σλόβαν ο Ονιεκούρου!

Η παρουσία του στον Ολυμπιακό

και ο πολύς χρόνος συμμετοχής που αναμένεται να πάρει (όπως όλα δείχνουν και στο Europa League) θα ανεβάσουν τη μετοχή του και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου ως τις 6 Φεβρουαρίου του 2021. Αν αυτό συμβεί, ο Πέδρο Μαρτίνς θα προσθέσει στο… αφρικανικό απουσιολόγιο τον Ονιεκούρου σ΄ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι στιγμής είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του οι Σενεγαλέζοι Σισέ και Μπα, oi Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά με την Γουινέα, πιθανότατα ο Ονιεκούρου με την Νιγηρία, ο Κούντε με το Καμερούν, ο Ελ Αραμπί με το Μαρόκο, ο Χασάν με την Αίγυπτο και ο Ντρέγκερ με την Τυνησία. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει φυσικά μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με την παραμονή τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα