Ολυμπιακός: Η εκτός έδρας πρόσφατη ιστορία του

Ολυμπιακός: Η εκτός έδρας πρόσφατη ιστορία τουastiliadΠέμ, 02/25/2021 - 17:13

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 4-2 του πρώτου αγώνα απέναντι στην ολλανδική PSV προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των "16".

Ρίχνοντας μια ματιά στα τελευταία εκτός έδρας ραντεβού του στον θεσμό, μπορεί να έχασε τρία από τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια του, όμως το έκανε με σκορ... πρόκρισης

για απόψε.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε στα τρία από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση, όμως σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκε περισσότερα από ένα τέρματα.

Οι τρεις ήττες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς  είναι με το ίδιο σκορ (1-0), από Γούλβς, Ντιναμό Κιέβου και Μπέτις.

Στην τελευταία πεντάδα αγώνων του ο Ολυμπιακός έχει και δύο νίκες μακριά από το γήπεδό του για το Europa League. Μία κόντρα στη Ντουντελάνζ με 2-0 και αυτή απέναντι στην Άρσεναλ τον περασμένο Φλεβάρη με σκορ 2-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη απόψε αν καταφέρουν να βρουν γκολ απέναντι στην PSV. έχουν σκοράρει εκτός έδρας στη διοργάνωση στα 7 από τα τελευταία 10 παιχνίδια τους και όταν δεν το έκαναν έχασαν με το ίδιο σκορ (1-0).

Τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στη διοργάνωση με διαφορά δύο τερμάτων ήταν από τη Μίλαν τον Οκτώβριο του 2018 (3-1), όταν ο Μαρτίνς είχε κάνει εκτεταμένο rotation και οι Πειραιώτες θα μπορούσαν με την καλή τους απόδοση να πετύχουν περισσότερα πράγματα με το σκορ να τους αδικεί.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το πρόσφατο παρελθόν του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο Europa League και το αποτέλεσμα που καλείται να διαχειριστεί. Οι ήττες... πρόκρισης και το διπλό στο Λονδίνο. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 17:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα